Bejelentés
Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
NOVEMBER 1.

Állapotjelentés: Új képtár "betöltve", készülve a következő "bevetésre"... Ami November elsején lesz, szombaton. Vendégünk: MERCY REVO, aki egy új színfoltot hozhat a FILTERSOUNDSos ejszakába, hiszen a tört ütemek kedvelőinek igazi csemege lesz... Éljen a break-beat...(is)...! Filtersounds...Like no other...!

OKTÓBER 25.

A szombati buli - "fizikai értelemben" - nem tűnt el, csak némileg átalakult. A tőlünk megszokott FILTERSOUNDS-os hangzásvilág mellett éjféltől a (még)keményebb ritmusok kedvelőit vendég dj-énk LeRoy várja. Szóval irány az éjszakaaaa...

PARTYFOTÓ

A technikai akadályokat végre leküzdöttük, feltöltésre kerültek a legutóbbi bulikon készült fotók. Mostantól HETENTE FRISSÜLÜNK partyfotó terén, így minden Kedves "PartyArc" jóóól megnézheti magát, és rakhatja IWIWre :) Aki nyomtatható, nagy méretben szeretné megkaparintani, az irjon mailt (filtersounds@gmail.com)

FILTERSOUNDS OKTÓBER

Íme, elkészültünk a lineup-pal, jobbnál-jobb djk fognak nálunk vendégeskedni, és lesz egy meglepetésünk is...reméljük sikerül mindent igényt kielégítenünk ebben a hónapban is...mostmár rajtatok a sor...gyertek és bulizzatok...

SZEPTEMBER 13.

Tizenharmadika... de szerencsére nem péntek, hanem SZOMBAT! És ha szombat, akkor ismét FILTERSOUNDS a T-BOY-ban, a MINIMAL, a PROGRESIVE, és az ELECTRO JEGYÉBEN!!! u.i.: Megprobálom elintézi Tiestoval, hogy nézzen be hozzánk is...na jó, csak viccelek, maradjon csak a Főnixben...:)

SZEPTEMBER 6.

A múlt heti megmozdulásunk alkalmával elbúcsúztattuk a nyarat :( de fel a fejjel, teljen az e heti party az ŐSZ ELSŐ HÉTVÉGÉJE JEGYÉBEN...reméljük lesz lehetőség a FILTERSOUNDSos DJ-K ZENÉJÉRE kipihenni, a munkát vagy a suli első hetét! ;)

AUG. 30. szombat

FILTERSOUNDS...a folytatás... AUG. 30.... Gyertek és tomboljátok ki magatokat a nyár UTOLSÓ szombatján!!! Mi biztos ezt tesszük...:)

FILTERSOUNDS

Augusztus 20. A karnevál és a tűzijáték után nem kell messzire mennetek! T-BOY Söröző - Piac u. 79.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!